Bejelentkezés
Alkalmak

 
Itt vagyunk!
Agapé multimédia
 
VIDEÓK
Húsvéti Üzenet
 

 
 Diabemutató
Húsvéti musical 10-04-04
Agapé húsvéti musical 2010-04-04
 
Hangfelvétel
Monica Campos 10-03-28

 
Facebook

 
Könyvajánló
 

Agapé portál

Oldal megtekintve: 0 megtekintés

Célunk

Célunk, hogy az Agapé Gyülekezet honlapja méltó módon tükrözze gyülekezetünk küldetését, lehetőséget teremtsen a tagjainknál elhelyezett nagyon sok ajándék, érték és tudás minél szélesebb körben történő megosztására.
Egy másik fontos területe munkánknak a gyülekezeti tagok közötti kommunikáció támogatása, korunk technikai lehetőségeinek gyülekezeti életünk szolgálatába való állítása.
Prioritásaink:
1. értékek közvetítése – legyen értékes, hasznos, tartalmas, érdekes… a honlapunk
2. kapcsolat orientáltság – bátorítson a személyes kapcsolatfelvételre (ugyanakkor a személyes problémák felvetésekor biztosítson anonimitást) 

A használat feltételei

Bár az adminisztrátorok és moderátorok mindent megtesznek, hogy eltávolítsák a kifogásolható hozzászólásokat amilyen gyorsan csak lehetséges, teljességgel lehetetlen minden egyes hozzászólást ellenőrizni. Ezért felhívjuk a figyelmed, hogy a fórumon olvasható hozzászólások a fórumon hozzászóló nézetét és véleményét tükrözik, nem pedig az adminisztrátorokét, moderátorokét, vagy a webmesterét, (természetesen kivételt képeznek ez alól az előbb megnevezett személyek saját hozzászólásai) ezért a fórum üzemeltetői a fórumon olvasható tartalomért semmilyen felelősséget nem vállalnak.

A regisztrálással egyetértesz azzal, hogy nem postázol sértő, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő valamint bármilyen más módon jogsértő hozzászólásokat. A szabály megsértése esetén a fórum üzemeltetői azonnal és véglegesen kitiltanak a fórumról, valamint megteszik a szükséges lépéseket a felelősségrevonáshoz. Minden hozzászóló IP címét rögzítjük. Egyetértesz azzal, hogy a fórum üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot, hogy töröljék, módosítsák, vagy lezárják azokat a témákat, amelyeket erre szükségesnek tartanak. Mint felhasználó, egyetértesz azzal, hogy a beírt személyes adataidat az adatbázisunkban tároljuk. Az adataidat a beleegyezése nélkül nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek. A fórum üzemeltetői a rendszert érő támadásból származó adatbázis sérülésért és az adatok esetleges nyilvánosságra kerüléséért felelősséget nem vállalnak.

Ez a fórum cookie-kat használ információk tárolására. Ezek a cookie-k nem tartalmaznak semmi információt a fennt leírtakból, kizárólag a böngészést segítik elő. A megadott email cím a regisztráció ellenőrzésére szolgál (és az új jelszó elküldésére, ha elfelejtenéd a jelenlegit).

Az Agapé Portálra történt regisztrációval elfogadtad ezeket a feltételeket. 

Adatvédelmi nyilatkozat

Gyülekezetünk (az Evangéliumi Pünkösdi Közösség Agapé Gyülekezete) tisztában van azzal, hogy mennyire fontos a bizalmas adatok védelme. Elkötelezzük magunkat amellett, hogy a portálon nyilvántartott személyes információkat csak az Adatkezelési Szabályzatnak megfelelően használjuk fel.
Mivel összekapcsolhatóak a nyilvántartott személyek és azok vallásos meggyőződése, ezért tagnyilvántartásunk különleges adatnak minősül1. Az adatvédelmi törvény értelmében23. nyilvántartásunkat nem kell bejelenteni az adatvédelmi nyilvántartásba 

A nyilvántartás célja

  • A tagokkal történő kapcsolattartás
  • A gyülekezeti élet, gyülekezeti alkalmak szervezése

Az adatok felvételének módja

Tagnyilvántartásunkba az érintett személyek hozzájárulásával kerülnek felvételre az adatok. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok felvétele a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján történik.
Minden tag jogosult betekinteni a róla nyilvántartott adatokba, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését.
Törekszünk biztosítani a nyilvántartott adatok pontosságát, teljességét és naprakészségét.
Nem alkalmazunk általános és egységes személyazonosító jeleket.
A tagsági viszony megszüntetését követően, mindenkinek joga van kérni adatainak végleges törlését a tagnyilvántartásból. 

Az adatok kezelése

A nyilvántartott adatok csak akkor továbbíthatóak harmadik külső fél részére, ha ehhez az adott személy írásban hozzájárul.
A számítógépes nyilvántartásban többféle technológiát alkalmazunk az adatbázisban és szervereinken található személyes adatok biztonsága és védelme érdekében. A hozzáférést felügyeleti normákkal szabályozzuk, hogy megakadályozzuk a nem engedélyezett belépést, az adatvesztést, illetve az adatok rosszindulatú felhasználását vagy módosítását. Annak biztosítása érdekében, hogy csak meghatározott személyek férhessenek a tagnyilvántartás adataihoz, szigorú ellenőrzési politikát és eljárásokat alkalmazunk.

  1.  Avtv 2.§.2.a) különleges adat: … a vallásos meggyőződésre … vonatkozó személyes adatok
  2.  1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (Avtv)
  3.  Avtv 30 § b) Nem kell bejelenteni az adatvédelmi nyilvántartásba azt az adatkezelést, amely egyház, vallásfelekezet, vallási közösség belső szabályai szerint történik
Mondatok
„Lélekkel kell megtölteni a digitális világot. Az evangéliumi üzenethez való szüntelen hűséggel.”
XVI. Benedek pápa - idézi: mr1 Tanúim lesztek! A római katolikus egyház félórája 2010.01.28.
 
Igehirdetések
Kalendárium
2012. február
2012-02-07 22:03
2012. január
2012-01-10 21:21
2011. december
2011-12-03 17:39
Gyerekprogramok
Neves(s) nap
2011-04-29 19:28
Tavasztündér
2010-03-14 02:13
Programajánló
Agapé programok
Aktív Agapé Túra
2011-04-21 13:04
Hárman a hegyen
2010-01-24 21:02
Ünnepek
2010-01-06 12:16